Skip to main content

LICHTADVIES VOOR JOUW PROJECT

Wij geloven dat verlichting niet alleen een functioneel aspect is, maar ook een krachtig middel om sfeer, emotie en esthetiek te creëren. Met een passie voor design en een diepgaand begrip van licht, streven we ernaar om jouw ruimtes te transformeren tot meeslepende omgevingen.

Of je nu op zoek bent naar de perfecte ambiance voor je huis, kantoor, tuin of commerciële ruimte, ons team van ervaren professionals staat klaar om jou te begeleiden bij elke stap van het proces.

WONINGEN

Ga je verbouwen, laat je een huis bouwen of wil je de verlichting in jouw woning onder handen nemen? Rays helpt jou met het ontwerpen en realiseren van een uitgedacht lichtplan dat aansluit bij de architectuur en het interieur van jouw woning.

In onze lichtplannen maken we gebruik van een aantal types van verlichting. Het begint allemaal met een plan voor de basisverlichting, zoals in- of opbouwspots. De basisverlichting vullen we daaropvolgend aan met decoratieve verlichting, zoals hanglampen, vloerlampen en tafellampen.

Tenslotte kijken we ook naar de mogelijkheden voor accentverlichting, zoals wandlampen of indirecte verlichting. Daarbij staan jouw wensen steeds centraal in ons ontwerp.

VRAAG EEN VRIJBLIJVEND GESPREK

TUINEN

Ben je op zoek naar buitenverlichting of een lichtplan voor jouw tuin? We transformeren jouw tuin tot een verlengstuk van jouw woning, zodat je ook ’s avonds kan genieten van een sfeervolle en ontspannen plek in de buitenlucht.

Of je nu een gevel, terras, pad, bomen of een border wil uitlichten, voor iedere toepassing hebben we een passende verlichtingsoplossing die aansluit bij jouw wensen. In ons aanbod vind je kwalitatieve prikspots, grondspots, wandlampen, staande lampen en decoratieve lichtobjecten.

VRAAG EEN VRIJBLIJVEND GESPREK

RETAIL

Maak van voorbijgangers klanten door de inzet van de juiste winkel- en etalageverlichting. Rays creëert de ultieme winkelervaring, of je nu op zoek bent naar een complete herinrichting of gewoon advies nodig hebt voor het optimaliseren van jouw huidige verlichtingssysteem.

Creëer meer sfeer en maak je winkel aantrekkelijker dankzij een innovatief en kostenbesparend lichtplan van Rays.

VRAAG EEN VRIJBLIJVEND GESPREK

HORECA

Sfeer en beleving zijn de belangrijkste aspecten binnen een horeca-ervaring. Of je nu een nieuw concept wil implementeren of je bestaande verlichting wil upgraden, Rays helpt je met een verlichtingsplan op maat dat perfect aansluit bij de stijl en identiteit van jouw horecagelegenheid.

We combineren functionele en decoratieve verlichting om de juiste ambiance te creëren.

VRAAG EEN VRIJBLIJVEND GESPREK

KANTOOR

Juiste verlichting speelt een essentiële rol in kantooromgevingen. Bij het ontwerpen houden we rekening met diverse factoren, zoals de functie van elke ruimte, de werkactiviteiten, de gewenste sfeer en de energie-efficiëntie.

We maken gebruik van hoogwaardige LED-verlichting en intelligente systemen om het energieverbruik te minimaliseren en de duurzaamheid te bevorderen.

Of het nu gaat om een nieuw kantoorpand, een renovatie of een herinrichting van de huidige verlichting. Rays zorgt ervoor dat jouw kantoor een inspirerende, comfortabele en efficiënte werkomgeving wordt.

VRAAG EEN VRIJBLIJVEND GESPREK

"*" geeft vereiste velden aan

NAAM*